The Yoga Center-wellness Center by Rashed Alfoudari, Dawood Albader

Rashed Alfoudari, Dawood Albader Portrays The The Yoga Center Wellness Center

Rashed Alfoudari, Dawood Albader , the designer of the awarded project wellness Center by Rashed Alfoudari, Dawood Albader explains, Located in Kuwait City’s busiest district ‘Qibla’, The yoga center is an attempt to revitalize the basement floor of Jassim Tower. The location of the project was unorthodox. However it was an attempt to serve women both within the city boundaries & from the surrounding residential areas. The reception area in the center interlocks with both the lockers & office area, allowing for the smooth flow of members. The Locker area is then aligned with the leg wash area which signals the ‘shoe free zone’. From then onward is the corridor & reading room that lead to the three yoga rooms..

The Yoga Center-wellness Center by Rashed Alfoudari, Dawood Albader Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=29815

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Designers homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2017 Big Designers - big-designers.com - All Articles