Beach House by Agi Architects

Agi Architects Shares The S-Cube Chalet Beach House

Agi Architects, the lead designer of the highlighted design Award Winning S-Cube Chalet Beach House says, The design encompasses 3 small semi-detached beach houses with a duplicated program. The houses are designed to maintain privacy from each other, as well as to benefit from outdoor areas and sea views. The two houses located on the ground floor level are offset in plan to create privacy and define their respective entrances. The houses are separated by a staircase, which leads to the third house, located at the higher level facing the sea. Each one of the three houses enjoys a private outdoor area that is open to the sky, extended sea views and privacy from immediate neighbors. .

Beach House by Agi Architects Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=28265

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Designers homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2018 Big Designers - big-designers.com - All Articles