The Natural Colors by Wei-Chun Lin

Wei-Chun Lin Designs The The Natural Colors Residence

Wei-Chun Lin, the thinktank behind the award winning work Residence by Wei-Chun Lin explains, Due to the fact that the personality of the client is mature and gentle, the designer decided to build up the indoor and outdoor space by using natural stones with plain and elegant style. In order to prevent that the house could be eroded by salt blown by wind for those living along the coastal areas, the designer used both the solid and hollow bricks when building up the walls, the skill which strengthens the visual effects while functioning as vent for air conditioning. Such considerable style without conflictions happening sometimes when making a place is of great advantage like the way applying the spirit of Tai Chi..

The Natural Colors by Wei-Chun Lin Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52445

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Designers homepage.

Design Contests
Copyright © 2010 - 2018 Big Designers - big-designers.com - All Articles