Reception Center by Wen-Ho Tseng

Wen-Ho Tseng Spotlights The The Light of White Reception Center

Wen-Ho Tseng, the author of the awarded project Award Winning The Light of White Reception Center explains, After entering the building, we can feel the same sense of pureness as that from the building façade. The designer uses the rectangular white structural walls to support the building, rather than using the traditional beam columns. The French window, complemented with the floor and ceiling in the same color, introduces the daylight into the building appropriately, the design creating the cleaner and purified visual effect. At the courtyard, the patchwork pavements and wanton-grew Myanmar Gardenia create a temperate visual focus in the wide indoor space..

Reception Center by Wen-Ho Tseng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49237

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Designers homepage.

Design Classifications
Copyright © 2010 - 2017 Big Designers - big-designers.com - All Articles