Courtyard House by Tze-Chun Wei

Tze-Chun Wei Spotlights The Courtyard House Residential

Tze-Chun Wei, the architect of the awarded work Award Winning Courtyard House Residential says, This is a project for a 3-generation family in Changhua, Taiwan. The site is located on the roof of an existing one-story factory building. The concept idea was to create a contemporary Chinese courtyard house with a looped shaped volume, a layout with individual living units and shared family spaces. They are connected by a looped corridor and separated by small light wells. .

Courtyard House by Tze-Chun Wei Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50474

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Big Designers homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2017 Big Designers - big-designers.com - All Articles